Vertical TV & Virtuele Warmte

In de Adformatie van 1 februari jl. startte een nieuwe serie over de tv van de toekomst. Over het verschil tussen interactieve televisie en digitale televisie bijvoorbeeld. Ik kan me in de stellingen vinden, en moest denken aan een post van een tijdje geleden; ‘s kijken of daar nog iets van is uitgekomen.

Natuurlijk klopt het beschreven verschil tussen digitale tv en interactieve televisie. Digitale tv is ‘normale’ zendergerichte televisie, met veel meer kanalen, bij interactieve tv wordt de kijker echt onderdeel van de uitzending. Digitale televisie wordt dus afgedaan als een middel om kanalen uit te breiden terwijl er wel degelijk interessante kijkgedrag-ontwikkelingen zijn te verwachten, ook zonder de echte interactie. Ik noem voor het gemak maar even vertical tv.

Lees verder op Molblog …

Published by

iskandr

I am a design director at Structural. I curate and organize ThingsCon Netherlands and I am chairman of the Cities of Things Foundation. Before I was innovation and strategy director at tech and innovation agency INFO, visiting researcher and lab director at the Delft University of Technology coordinating Cities of Things Delft Design Lab.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s