Vertical TV & Virtuele Warmte

In de Adformatie van 1 februari jl. startte een nieuwe serie over de tv van de toekomst. Over het verschil tussen interactieve televisie en digitale televisie bijvoorbeeld. Ik kan me in de stellingen vinden, en moest denken aan een post van een tijdje geleden; ‘s kijken of daar nog iets van is uitgekomen.

Natuurlijk klopt het beschreven verschil tussen digitale tv en interactieve televisie. Digitale tv is ‘normale’ zendergerichte televisie, met veel meer kanalen, bij interactieve tv wordt de kijker echt onderdeel van de uitzending. Digitale televisie wordt dus afgedaan als een middel om kanalen uit te breiden terwijl er wel degelijk interessante kijkgedrag-ontwikkelingen zijn te verwachten, ook zonder de echte interactie. Ik noem voor het gemak maar even vertical tv.

Lees verder op Molblog …

Published by

iskandr

I work as strategy director @info.nl, one of the oldest internet agencies in the Netherlands. Based in the heart of Amsterdam, specialized in the creation and realization of online services. Inspired on our models Virtual Warmth and Exploding Website and Realtime Company. I'm educated as Industrial Design Engineer I work since 1994 in digital media as interaction designer, concept developer and strategist. Enthusiastic of the added value of interactiveness and the social power of connected media I advice our client how to transform their products and services into online platforms. My passion lies in how human behavior works and is related to the use of products and services and the interactions with others. Looking for longtime developments and creating these to robust concepts.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s