Social products

In theorie is het de toekomstige oplossing voor fileprobleem; de adaptive cruise control. Je haakt aan bij je voorligger doordat je auto uit zichzelf de afstand in de gaten houdt. Het is een voorbeeld van een principe dat steeds vaker zal optreden: personal control in plaats van centraal aangestuurd. Dit biedt nieuwe kansen om succesvolle producten te ontwikkelen.

Lees verder op Molblog…

Published by

iskandr

I am a design director at Structural. I curate and organize ThingsCon Netherlands and I am chairman of the Cities of Things Foundation. Before I was innovation and strategy director at tech and innovation agency INFO, visiting researcher and lab director at the Delft University of Technology coordinating Cities of Things Delft Design Lab.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s