Getting real

Getting real is een nieuw boek geschreven door de mensen achter 37signals. Het boek gaat volgens de ondertitel over ‘The smarter, faster, easier way to build a succesful web application’. Klinkt als een technisch verhaal, maar het gaat in essentie over de filosofie van succesvol productontwikkeling en vermarketen in een web 2.0 omgeving.

Zo keren ze zich tegen de trend van de zogenaamde perpeptual beta, het opleveren van half affe producten. Een goede executie is essentieel voor het succes. Het boek bevat interessante en praktische inzichten voor iedereen die succesval online dienstverlening wil ontwikkelen.

Lees verder op Molblog…

Published by

iskandr

I am a design director at Structural. I curate and organize ThingsCon Netherlands and I am chairman of the Cities of Things Foundation. Before I was innovation and strategy director at tech and innovation agency INFO, visiting researcher and lab director at the Delft University of Technology coordinating Cities of Things Delft Design Lab.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s