Personal video breakthrough?

Wordt de opbouw van American Football met de steeds korte hevige spelmomenten nu wordt veroorzaakt door het sportkarakter van de Amerikanen of is voortgekomen uit de wens reclame in de wedstrijden te kunnen integreren?

Voor het gemak ga ik maar even van het laatste uit. Ik zit me wel ‘s te bedenken of onze eigen sporten zich ook zullen gaan aanpassen aan het mediagebruik.

Lees verder op Molblog

Published by

iskandr

I work as strategy director @info.nl, one of the oldest internet agencies in the Netherlands. Based in the heart of Amsterdam, specialized in the creation and realization of online services. Inspired on our models Virtual Warmth and Exploding Website and Realtime Company. I'm educated as Industrial Design Engineer I work since 1994 in digital media as interaction designer, concept developer and strategist. Enthusiastic of the added value of interactiveness and the social power of connected media I advice our client how to transform their products and services into online platforms. My passion lies in how human behavior works and is related to the use of products and services and the interactions with others. Looking for longtime developments and creating these to robust concepts.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s