De toekomst van mobiel internet?

Toen ik een paar weken geleden voor vakantie vertrok naar Japan was net het bericht dat internet er meer via mobiel wordt gebruikt dan via de pc. Als ik in Tokio om me heen kijk klopt dat helemaal. Iedereen is continu bezig met zijn mobieltje te lezen en te tikken.

Wat ik echter het meest interessant vind om te zien is dat bijna niemand meer belt. Alleen maar browsen (en te shoppen dus), daar wordt het toestel voor gebruikt. Is dat ook onze toekomst?

Lees verder op Molblog

Published by

iskandr

I am a design director at Structural. I curate and organize ThingsCon Netherlands and I am chairman of the Cities of Things Foundation. Before I was innovation and strategy director at tech and innovation agency INFO, visiting researcher and lab director at the Delft University of Technology coordinating Cities of Things Delft Design Lab.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s