Smart contextual behaviour

Het is steeds minder mogelijk het doelgroepsegment ‘early adopter’ te koppelen aan het kennisniveau en gebruikservaring met de techniek. Early adopters stonden altijd gelijk aan de tech freaks die als eerste het nieuwste apparaat kochten en voor alle nieuwste snufjes bereid waren offers te doen in gebruikongemak.

Tegenwoordig worden nieuwe consumentenelektronica ook in een vroeg stadium gekocht door consumenten met lagere (technische) kennisniveaus. Een waarschuwing van de Consumentenbond niet te vroeg in digitale televisie te stappen is niet meer van deze tijd.

Lees verder op Molblog…

Published by

iskandr

I work as strategy director @info.nl, one of the oldest internet agencies in the Netherlands. Based in the heart of Amsterdam, specialized in the creation and realization of online services. Inspired on our models Virtual Warmth and Exploding Website and Realtime Company. I'm educated as Industrial Design Engineer I work since 1994 in digital media as interaction designer, concept developer and strategist. Enthusiastic of the added value of interactiveness and the social power of connected media I advice our client how to transform their products and services into online platforms. My passion lies in how human behavior works and is related to the use of products and services and the interactions with others. Looking for longtime developments and creating these to robust concepts.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s