Smart contextual behaviour

Het is steeds minder mogelijk het doelgroepsegment ‘early adopter’ te koppelen aan het kennisniveau en gebruikservaring met de techniek. Early adopters stonden altijd gelijk aan de tech freaks die als eerste het nieuwste apparaat kochten en voor alle nieuwste snufjes bereid waren offers te doen in gebruikongemak.

Tegenwoordig worden nieuwe consumentenelektronica ook in een vroeg stadium gekocht door consumenten met lagere (technische) kennisniveaus. Een waarschuwing van de Consumentenbond niet te vroeg in digitale televisie te stappen is niet meer van deze tijd.

Lees verder op Molblog…

Published by

iskandr

I am a design director at Structural. I curate and organize ThingsCon Netherlands and I am chairman of the Cities of Things Foundation. Before I was innovation and strategy director at tech and innovation agency INFO, visiting researcher and lab director at the Delft University of Technology coordinating Cities of Things Delft Design Lab.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s